تفاوت رزین فست و اسلو : رزین اپوکسی فست شفافیت زیادی داشته که بی رنگ است و کاربرد آن بیشتر در تولید جواهرات و وسایل دکوراتیو کوچک یا ضخامت کم می باشد بهترین اپوکسی رزین مخصوص جواهر آلات رزینی است که سریع سفت شود.ا ستفاده از رزین های اپوکسی آلمانی غلیظ یکی از پر کاربردترین مواد رزینی امروزه است. کاربرد آنها محدود به صنعت نمی باشد و در صنایع مختلفی از جمله هوافضا ، عمران ، خودرو و بسیاری موارد دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.رزین اسلو در بازار با اسامی رزین کریستا ل نیز عرضه می شود و علیرغم کیفیت خوب این رزین از این رزین نباید در ساخت میز های بزرک یا ریخته گری های حجم بالا بیشتر از 1.5 سانت استفاده کرد .اگر میخواهید درباره تفاوت رزین فست و اسلو و آموزش رزین بیشتر بدانید تا انتهای این مقاله همراه ما باشید:
تفاوت رزین فست و اسلو
رزین های اپوکسی فست از نظر شیمیایی مقاوم بوده و از مقاومت خوبی در برابر خوردگی برخوردار هستند ، بنابراین علیرغم اینکه رزین های مصنوعی گران هستند ، در هنر و صنعت کاربرد بسیار زیادی دارند.این نوع رزین ها کاملا شفاف و مناسب برای کارهای حجمی مانند جواهرات و تزئینات است.
رزین اسلو گاهی تحت عنوان رزین نیمه رقیق نیز یاد می شود. رزین نیمه غلیظ که بیشتر جهت کارهایی با حجم بالا تا یک و نیم سانت اجرا تعیین میشود و دامنه کاربرد آن حسب نظر هنرمندان نیز متفاوت خواهد بود چون گاهی از این رزین نیز برای کارهای آبستره و فلوید آرت یا قالب های سیلیکونی یا غیره استفاده می شود.
رزین نیمه غلیظ برای کارهای زیورآلات مناسب نیستند چون بعد از 10 ساعت سفت می شوند. که کاهش زمان خشک شدن برای ما مهمتر از شفافیت آن است که در کارهای تولیدی از اهمیت خاصی برخوردار است.
از رزین نیمه غلیظ در ساخت زیورآلات و قالب های سیلیکونی تا ابستره و فلوید ارت استفاده میشود. پس باید در نظر داشته باشید . این رزین گستره کاربردی زیادی داشته و دارد . بیشتر مشتریان بر اسا تجارب خود از این رزین در ساخت سینی رزینی و تخته سرو ها و زیر لیوانی یا زیر بشقابی استفاده می کنند.
نحوه کار با رزین فست
هنگام مخلوط کردن رزین اپوکسی فست و هاردنر ( سفت کننده ) ، معمولاً حباب هایی در مایع وجود دارند که باعث کاهش گرما و رقیق کردن رزین می شوند.
رزین و سخت کننده پس از حرارت دادن به مقدار مشخص کاملاً می آمیزندو پس از استراحت دادن به ترکیب حباب ها از سطح خارج می شوند.
بعد از مرحله استراحت ، رزین درون قالب ریخته می شود که قصد دارد مراحل پخت را طی کند. اما مراحل پخت علمی و داخلی رزین ممکن است تا یک ماه طول بکشد ، برای تشخیص این مراحل می توانید رزین را در زمان های مختلف در یک شکاف کوچک قرار دهید و زمان ژل شدن رزین را ردیابی کنید. این به ردیابی وضعیت رزین در زمانهای مختلف تا خشک شدن نهایی کمک می کند.
محصولات حاضر ساخت کشور آلمان بوده که با کیفیت و شفاف بوده و پس از سفت شدن حجم آن کم نمی شود و به زردی نمی گراید .نسبت ترکیب کردن این محصول 2 واحد اپوکسی به 1 واحد هاردنر است.
کاربرد رزین فست
بالا بردن مقاومت چوب و سنگ و بستن منافذ آن ساخت میزهای رودخانه ای و کار های هنری دکوراتیو، ساخت جواهر الات بسیار زیبا جلا دهی و آشکار سازی زیبایی چوب یا سنگ حشره و غیره ساخت مجسمه های رزینی و پتینه کاری طرح های آبستره و ژوئود
رزین شفاف : برای خرید رزین بسته به نوع کاربرد و نوع کار شما نوع عرضه متفاوت خواهد بود ابتدا بایستی نوع کار مشخص شود که چه نوع رزینی و بابت چه نوع کاری استفاده خواهد شد یا مورد نیاز است.
برای کارهای کوچک مانند جواهر آلات و قطعات تزینی کوچک استفاده از قالبهای سیلیکونی کم حجم مورد استفاده قرار می گیرد .
رزینهای مرغوب معمولاً ترکیبی به نسبت 1به 2 دارند یعنی مقدار اپوکسی دو برابر مقدار هاردنر است در ضمن یادآوری میشود اکثر رزین هایی که در بازار موجود هستند
ممکن است دارای بخارات سمی بوده که این رزین های آرتا رزین اپوکسی فاقد این بخارات سمی بوده و از استانداردهای لازم در کشور آلمان را نیز برخوردار می باشد
از طرفی نکته مهم رزین های اپوکسی نداشتن بخارات اضافه و عدم کاهش حجم بعد ازتثبت شدن میباشد از طرفی با تجربه هایی که بنده و همکارانم در کارگاه با آن روبرو بودیم بسیاری از اپوکسی های بازار پس از استفاده و سفت شدن نیز تمایل به زرد شدن و نباتی شدن را دارند که این از کیفیت کار کاسته و در واقع محصول نهایی را دچار مشکل خواهد کرد. ضمن اینکه بسیار شکننده اند.
مزیت رقابتی رزین اپوکسی نسبت به سایر رزین ها
خاصیت خود ترمیمی شوندگی آن در خط و خش های کوچک و میکرونی می باشد قابلیت را به دلیل پیوستگی مولکولی بین اپوکسی و هاردنر بیان کرد که به دلیل اینکه ناخالصیهای آن کمتر می باشد . رزین اپوکسی فست به دلیل سرعت سفت شدن در تولیدات تیراژ قطعات کوچک بسیار اهمیت داردو می تواند هزینه های تولید شما را کاهش دهد و مزیت رقابتی یعنی همین که هزینه را کاهش دهید تا محصول نهایی ارزانتر عرضه شود.
مخلوط کردن رزین اپوکسی
دو ماده (رزین و سخت کننده) باید در یک ظرف مخلوط شوند. بسیار مهم است که کل مخلوط در طی چند دقیقه به خوبی ترکیب شود . این تنها راهی است که می تواند روند برنامه ریزی را طبق برنامه ریزی انجام دهد. در پایان ، نیاز به داشتن سیالیت یکنواخت و بدون هیچگونه رگه ای است. فقط در این صورت می توان رنگ را اضافه کرد .
دستکش های نیتریل را بپوشید تا پوست شما مستقیماً با مایعات در تماس نباشد.
نسبت اختلاط را می توان در بسته بندی یافت. در بازار سه سیستم مختلف وجود دارد: یک نسبت 1: 1 ، نسبت 2: 1 و نسبت 4 ؛ 1. رزین اپوکسی معمولاً با مقادیر دقیق مورد نیاز ، با رزین و سخت کننده پیش بسته بندی به فروش می رسد.
میله های پلاستیکی یا چوبی برای مخلوط کردن بهترین هستند . برای به حداقل رساندن حباب های هوا حتما با هم بزنید .
بهترین زمان نگهداری رزین اپوکسی ها
رزین اپوکسی که هنوز مخلوط نشده است ، ماندگاری نسبتاً کوتاهی در حدود 18 ماه از زمان تولید دارد. بنابراین هنگام خرید ، توجه به این تاریخ ها بسیار مهم است و در این بازه زمانی از مواد استفاده شده است .
برای جلوگیری از افت کیفیت هنگام ذخیره محصول ، آن را بین 10 تا 30 درجه سانتیگراد (50-86 درجه فارنهایت) نگه دارید.
بهترین میزان قابلیت اجرا رزین اپوکسی فست
این نوع رزین رقیق و شفاف قابلیت اجرا تا کمتر از 1 سانت بدون حباب را داراست
طرح های هنری ابستره کار های زرینی که نیاز به سفت شدن سریع دارند مانند تخم مرغ ژئود
ترکیب اپوکسی رزین فست با رنگ ها
سازگار با رنگ های خمیری جوهری فلورسنت بک لایت رنگ های پودری صدفی و رنگ های فسفر سنت
خرید یا فروش رزین غلیظ (رزین فست) به منظور کارهای هنری بوده که زمان سفت شدن آن کوتاه باشد و حدود زمانی سفت شدن آن بسته به دما و رطوبت محیط را تا دو ساعت می باشد.
این زمان کوتاه از ویژگی های انحصاری این نوع رزین بوده که در کارهای هنری لایه نازک مانند آبستره و ساخت زیور الات رزینی و استفاده در قالب های سیلیکونی فروشو استفاده می شود.
گاهی از رزین غلیظ بعنوان رزین زیورآلات یا رزین آبستره نیز نام برده میشود . گاه مشتریان و هنرمندان برای این کار نیز از رزین اپوکسی های اسلو یا نیمه رقیق نیز استفاده می شود.
از این زین در ساخت زیور الات برنجی زاماک با طرح های مختلف نیز استفاده می شود.
کارگاه سازه های چوب و رزین (وودگلس)
یکی از دوره هایی که علاوه بر جذابیت زیاد، امکان کار و استخدام در آن زیاد به چشم می خورد گرایش سازه های چوب و رزین(وودگلس) ، است . آکادمی معماری داخلی آرت کانر با برگزاری کارگاه سازه های چوب و رزین(وودگلس) به افرادی که این دوره را به صورت کامل و موفق بگذرانند و نمونه کار نهایی قابل قبول به اساتید دوره ارائه دهند ، پس از پایان دوره ، مدرک معتبر از وزارت علوم ارائه می دهد تا بتوانند به راحتی وارد بازار کار شوند
ممنون از شما خسته نباشید.من مطالبی که میخواستم پیدا کردم